Yandex

Aragon (ANT)

Jelena Valute Jedinstveni Prikazi: 43
0 (0 Recenzije)
Usporediti s:
Coin category

ERC-20 token

Datum osnivanja

May 07, 2017

Description

ANT se prvenstveno koristi za upravljanje Aragonskom mrežom. ANT token je izvorni znak Aragona i igra ključnu ulogu u modelu upravljanja i strukturi poticaja platforme. ANT predstavlja bogatstvo decentralizova...

ANT se prvenstveno koristi za upravljanje Aragonskom mrežom. ANT token je izvorni znak Aragona i igra ključnu ulogu u modelu upravljanja i strukturi poticaja platforme. ANT predstavlja bogatstvo decentralizovane ekonomije i prvobitno je prodata tokom Aragonove veoma uspješne ICO u maju 2017. godine koja je prikupila 24 miliona dolara.

Ime osnivača

Luis Cuende

Ime

Aragon ANT

Aragon (ANT) image

Aragon ANT mrežni token je izvorni znak mreže Aragon. ANT je izvorna valuta platforme Aragon i koristit će se za upravljanje, kao i za plaćanje usluga na mreži. ANT se prvenstveno koristi za upravljanje Aragonskom mrežom.

ANT token je izvorni znak Aragona i igra ključnu ulogu u modelu upravljanja i strukturi poticaja platforme. ANT predstavlja bogatstvo decentralizovane ekonomije i prvobitno je prodata tokom Aragonove veoma uspješne ICO u maju 2017. godine koja je prikupila 24 miliona dolara.

Naknadno, ANT token predstavlja značajan dio upravljanja na platformi. Nosioci ANT-a mogu glasati o predlozima, učestvovati u arbitraži i decentraliziranom sudskom sistemu, i doprinijeti neprofitnoj Aragonskoj fondaciji ili istraživanju i razvoju kroz program Aragon Nest.

Kako kupiti Aragon ANT

ANT se ne može kupiti sa “Fiat” valutom, tako da ćete morati prvo da kupite drugu valutu - najlakše je kupiti Bitcoin ili Ethereum koje možete da obavite u Coinbase koristeći bankovni transfer ili debitnu / kreditnu karticu i onda trgovati za ANT u razmeni koja sadrži oznaku. Postoji ograničen broj razmena gde možete kupiti ANT, uključujući:

 1. Bittrex
 2. Liqui
 3. Changelly
 4. Livecoin
 5. EtherDelta
 6. Stocks.Exchange
 7. Novaexchange
 8. ShapeShift
 9. CoinSwitch
 10. YObit

Od navedenih opcija, samo Livecoin i Changelly omogućavaju  da kupite ANT direktno sa američkim dolarima. Svi ostali će tražiti od vas da kupite Ethereum (ETH) ili bitcoin (BTC) prvo, a zatim da ga zamenite za ANT žetone.

Kako čuvati  ANT novčiće: 

Kako je ANT ERC20 kompatibilan token, Ethereum novčanici se mogu koristiti za spremanje ANT kovanica. Ethereum novčanici dolaze u pet različitih formata, uključujući desktop, veb, smartphone, hardver i papir. Naš koristan vodič za novčanik će vam pomoći da odaberete pravi format za vas.

Neke od popularnijih opcija su:

 1. Ledger Nano S
 2. Trezor
 3. KeepKey
 4. Exodus
 5. Jaxx
 6. MyEtherVallet
 7. MetaMask
 8. ETHAddress

Funkcije ANT-a: 

Aragon omogućava korisnicima da upravljaju celom svojom organizacijom na blockchain mreži. Njegov glavni cilj je da bude što lakši za svakoga da vodi posao, a istovremeno eliminiše nepotrebne posrednike i organizacionu birokratiju.

Ove organizacije će biti u obliku DAO, ili Decentralizovane autonomne organizacije, dizajnirane da podrže sve komponente tradicionalnog poslovanja, kao što su računovodstvo, obračun zarada, prikupljanje sredstava, transferi itd.

Protokol je otvorenog koda, što znači da svatko može razviti aplikacije na vrhu i jednostavan za korištenje, tako da ne morate nužno biti koder da biste ga razumjeli.

ANT token ima tri funkcije na mreži:

 1. Omogućava korisnicima pristup pravima na Aragon mrežu
 2. Služi kao način plaćanja za osnovne usluge
 3. ANT se takođe koristit za upravljanje mrežom, kao što je glasanje

Karakteristike aplikacije Aragon-a: 

Aragon kaže da je njegova misija da ljudima olakša vođenje biznisa na blok-lancu. Da bi to postala realnost, on navodi brojne funkcionalne aplikacije kao deo osnovnog protokola:

 • Verifikacija identiteta - Pomaže korisnicima da utvrde identitet entiteta pre nego što počnu sa njima.
 • Uspostavljanje vlasništva - Broj digitalnih oznaka decentralizovane organizacije koju drži investitor će odrediti njihov nivo vlasništva, baš kao i kod tradicionalnih dionica. Aragon omogućava organizacijama da distribuiraju svoje digitalne tokene.
 • Upravljanje društvom - ANT žetoni se mogu koristiti kao valuta za glasanje o važnim organizacionim pitanjima. Što više ANT žetona ima osoba, to im je veća važnost glasa
 • Fundraising - Kompanije mogu izdavati vlastite žetone za prikupljanje kapitala na Aragonskoj mreži.
 • Procesor plaćanja - Aragon protokol omogućava korisnicima da prave i primaju plaćanja preko sigurne mreže.
 • Računovodstvo - Koristeći blockchain tehnologiju, Aragon dozvoljava da se transakcije i druge informacije evidentiraju u knjizi koju su naveli sigurna, transparentna i nepromenljiva.

Zaključak: 

Aragon ima potencijal da postepeno prouzrokuje promenu paradigme u funkcionalnoj strukturi i upravljanju organizacijama u decentralizovanoj mrežnoj arhitekturi. Prednosti transparentnosti i nepromenljivosti svojstvene izgradnji na vrhu Ethereum blockchain-a omogućavaju decentralizovanom aplikacionom sloju Aragona da kreira user-friendli i intuitivan interfejs za programere i ne-tehničke korisnike. Korisnici i organizacije mogu da kreiraju vrednost, povećaju efikasnost i učestvuju u prvoj decentralizovanoj autonomnoj organizaciji fokusiranoj na digitalnu jurisdikciju, nadogradnju i funkcionalno upravljanje. Mirno gradeći održiv proizvod i vođen jakom zajednicom, Aragon izgleda da postane sledeća generacija rešenja za decentralizovanu ekonomiju.

0 0

Like us

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.