Yandex

Monero

Jelena Valute Jedinstveni Prikazi: 290
0 (0 Recenzije)
Usporediti s:
Naziv tvrtke

Monero

Ime osnivača

thankful_for_today

Ime

Monero

Ticker

XMR

Monero image

Monero je digitalna valuta otvorenog izvora pokrenuta 2014. godine. Za razliku od većine kriptovaluta Monero se temleji na protokolu KriptoNoti (CryptoNote) i ima različite algoritamske razlike. Monero je otvoreni izvor i dostupan svima, sigurna i privatna kriptovaluta, koji ne korntrolira ni jedna banka dok su vaše transakcije u potpunosti privatne. Monero je takođe poznat i kao anonimna digitalna valuta.

Prednosti korišćenja:

  • Forking se redovito i rutinski obavlja na Moneru
  • Najviša dostupnost privatnog novca
  • Nema predmina
  • Velika zajednica i odlična podrška na Reddit, Slack, Telegram, pa čak i StackExchange

Nedostaci:

  • Teško je koristiti - zahtijeva korištenje naredbenog retka
  • Još nema grafičkog korisničkog sučelja - razvojni programeri i zajednica prvenstveno se usredotočuju na optimiziranje svojeg koda kako bi jamčili visoku razinu privatnosti što je rezultiralo vrlo malo pozornosti kozmetičkim čimbenicima
  • Nije prihvaćeno na mnogim lokacijama

Kako kupiti:

Morate se registrovatina burzi i otvoriti račun. Najbolja opcija je prvo kupiti Bitcoine a zatim ih zamjeniti za Monero novce. Takođe na finansiskim platformama postoje mnoge razmjene koje Vam mogu pomoći da kupite kriptovalute i zamjeniti za druge.

Razmjena:

Tržište Monera sliči na druga kriptovalutna tržišta. Oni koji su zainteresovani za ulaganje u kriptovalutu mogu ga izravno kupiti putem razmjene, uključujući Poloniex, Bitfinex i Kraken.

Čuvanje:

Postoji nekoliko mogućnosti čuvanje za vaš Monero: MyMonero, Full Node i Paper Wallet. Najjednostavniji način za čuvanje Monera je putem internetskog novčanika MyMonero. Radi na računaru ili mobilnom internetskom pregledniku i ne zahtijeva instalaciju. Važno je napomenuti da MyMoneroovi poslužitelji mogu vidjeti (ali ne i potrošiti) saldo Monero.

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.