Yandex

Po.et POE

Jelena Valute Jedinstveni Prikazi: 83
0 (0 Recenzije)
Usporediti s:

POE je valuta ERC20 koja se koristi na Po.et tržištu. Po.et token, poznat kao POE, omogućava kupcima da dele u potencijalnim prihodima generisanim platformom. Možete kupiti i trgovati POE koristeći fiat valute i druge kripto valute na nekoliko berzi. U vreme lansiranja, to su tri glavne upotrebe, kako je opisao Po.et tim: 

 1. Pokrenite mrežne efekte Po.et, stvarajući tako zajednicu angažovanih zainteresovanih strana i izdavača
 2. Prikupljanje sredstava za dugoročni razvoj Fondacije Po.et i;
 3. Osigurati mehanizam za podsticanje i nagrađivanje ranih usvojitelja i pozitivan doprinos mreži Po.et
 4. Kako mreža sazreva, osnivači se nadaju da POE može poslužiti kao ekonomski poticaj iza potrebe Po.eta da promoviše kvalitetne sadržaje na njihovoj platformi bez povjerenja.

Tim je kovao ukupno 3.141.592.653 (cifre pi!) POE tokom ICO-a u avgustu 2017. godine. Nakon toga, tim je prodao 50% zajednici kroz događaj za prodaju simbola, prikupljajući ukupno 10 miliona USD.

Glavne karakteristike

Transparent

POE koristi bitcoin blokchain koji je javni i potpuno distribuiran. To znači da može biti dostupan bilo kome od bilo koga. Nudi pouzdano i pouzdano viđenje integriteta porekla digitalnih sredstava i specifičnih imitativnih podataka za izdavače i kreatore sadržaja.

Decentralized

Ne postoji nijedna tačka neuspeha Po.et-a jer njena mreža ne vodi nijedan administrator, kompanija ili organizacija.

Sigurna

Bitcoin rudarska mreža se koristi za osiguravanje POE podataka koji se smatraju jednim od odličnih računskih mreža širom svijeta. Kriptografski potpisi osiguravaju integritet podataka i identificiraju da stranke međusobno komuniciraju na Po.et mreži.

Otvorenog koda

Omogućava korisnicima da modifikuju ili prošire POE kako bi ostvarili svoje osnovne potrebe.

Auditable

On obezbeđuje integritet podataka i nepobitne dokaze postojanja obezbeđujući funkciju vremenskog žigosanja i heširanja zasnovanu na blok-lancu.

Fleksibilan

POE je fleksibilan i omogućava da se obavljaju različite aktivnosti kao što je možete koristiti bez javnog deljenja podataka, izmisliti sopstvene uslove licenciranja ili kreirati novi pametni ugovor.

Kako rudariti?

Po.et tokeni ne mogu biti minirani. Ukupna ponuda tokena je fiksna i ne postoji drugi metod za njen model kontinuiranog izdavanja.

Novčanik

POE je ERC-20 zasnovan token, tako da ih možete pohraniti na Mietherewallet. Ostali novčanici za pohranjivanje POE su:

 • Jaxx
 • Mist
 • Etherium

Gdje kupiti POE?

 1. Binance
 2. CoinSwitch
 3. KuCoin
 4. DDex

Trenutno je POE uvrštena na Binance, Bancor, Kiber Netvork, HitBTC i Coineal.

Zaključak:

Ključni cilj Po.et-a je razviti platformu koja pomaže u pojednostavljenju i usmjeravanju procesa licenciranja, objavljivanja i autentikacije digitalnih sredstava za korisnike. Veoma je važno rešiti probleme integriteta dokumenata, arbitraže, udruživanja, licenciranja i atribuiranja digitalnih sredstava. Kao i drugi kripto novčići kao što su Bitcoin, Ripple, LiteCoin, IOTA, DASH, Stellar Lumens, Po.et se kreću naprijed s ciljem izgradnje platforme bazirane na blockchainu sa dodatnim značajkama pametne ugovorne funkcionalnosti i aplikacija za distribuciju rada kako bi se uklonio jaz između izdavača, urednika i kreatora sadržaja.

0 0

layout.like_us

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.