Yandex

PayU

Jelena Platne platforme Jedinstveni Prikazi: 118
0 (0 Recenzije)
Usporediti s:
PayU image

PayU je vodeći pružalac finansijskih usluga na globalnim tržištima koja poseduje inovativnu tehnologiju koja omogućava milijardama ljudi i milionima trgovaca da kupuju i prodaju online. PayU je vodeći pružalac usluga online plaćanja posvećen stvaranju brzih i jednostavnih procesa plaćanja za trgovce i kupce. Fokusira se na usklađivanje potreba trgovaca sa potrošačima, uz pružanje lokalne ekspertize, jedinstvene integracije i inovativnih proizvoda koji zadovoljavaju poslovne potrebe. Poslovanje PayU obuhvata 18 tržišta širom Azije, Centralne i Istočne Evrope, Latinske Amerike, Bliskog Istoka i Afrike. PayU-ovi 250 + načini plaćanja osmišljeni su tako da elektronska plaćanja postanu brza, jednostavna i sigurna, bilo na računaru, tabletu, mobilnom uređaju, elektronskom novčaniku ili čak i van mreže.

Cijene:

PayU-ove SMB i informacije o cijenama preduzeća dostupne su samo na zahtjev. Kontaktirajte kompaniju za više detalja i zatražite vašu ponudu.

Tehnički detalji

Podržani uređaji

 1. Windovs
 2. Mac

Sigurnost:

Sigurna obrada transakcija uz PCI DSS Level 1 Certified procesnih platformi, tokenizacije kartica i lokalnih alata za sprečavanje prevara.

Pregled PayU funkcija:

 1. Multi-valutna plaćanja
 2. Alterntivni način plaćanja
 3. Web checkout
 4. Tokenizacija
 5. Expres plaćanja
 6. Mobilna integracija

Prednosti:

 • Dozvoljava korisnicima da obavljaju veoma brze i lake transkacije plaćanja
 • Ima dosta sigurnosnih opcija za sprečavanje prevara ili krađe
 • Prodavci i online casiono ne mogu da vide tačne finansijske podatke korisnika
 • Sasvim besplatno

Nedostaci:

 • Dostupan samo u nekim zemljama (nije rasprostranjen po cijelom svijetu) te drugačiji uslovi su za svaku zemlju

Zaključak:

Interesantna platforma za plaćanje sa veoma dobrim ponudama. PayU dobija dosta pozitivnih ocijena od strane korisnika što ukazuje na to koliko je platforma u stvari dobra. Ova usluga je definitivno nešto što treba uzeti u obzir pogotovo kada je ocijena sigurnosti veoma visoka, odnosno kada PayU štiti svoje klijente.

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.