Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 115
Usporediti s:

Opis

Armory je široko prihvaćen kao jedan od najsigurnijih bitcoin novčanika. Kroz kombinaciju robusnih sigurnosnih funkcija i korisničkog sučelja, dizajniran je da pomogne pojedincima i tvrtkama da zaštite i upravljaju svojim Bitcoin žetonima. Amory vam omogućava da postavite višestruke adrese novčanika, tako da možete lako da odvojite svoj lični Bitcoin račun od poslovnih fondova. Funkcija slanja bitcoin-a može biti zaštićena lozinkom, što vam daje dodatni nivo sigurnosti. Ako ste zaista zabrinuti da neko hakuje vaš nalog, Armory obezbeđuje podršku za hladno skladištenje, koja vam u suštini omogućava da privatne ključeve uskladištite van mreže.
Price

Armory novčanik je besplatan da se skine sa zvanične stranice

Supported crypto currencies

Dvoufaktorová autentikace

No

Multi-factor Authentication

No

Secured By SSL

No

Own private keys

No

Windows Phone

No

Mobile version

No

Armory je najsigurnije i potpuno opremljeno rešenje koje je na raspolaganju korisnicima i institucijama za generisanje i skladištenje Bitcoin privatnih ključeva. Korisnici su ovlašćeni sa višestrukim šifrovanim Bitcoin novčanicima i stalnim jednokratnim „papirnim rezervnim kopijama“. Armory je razvio hladno skladištenje i distribuirao multi-potpisa. Bitcoin hladnjača je sistem za bezbedno skladištenje Bitcoina na potpuno komprimovanom računaru.

Armory je široko prihvaćen kao jedan od najsigurnijih bitcoin novčanica. Kroz kombinaciju robusnih sigurnosnih funkcija i korisničkog sučelja, dizajniran je da pomogne pojedincima i tvrtkama da zaštite i upravljaju svojim Bitcoin žetonima.

Armory vam omogućava da postavite višestruke adrese novčanika, tako da možete lako da odvojite svoj lični Bitcoin račun od poslovnih fondova. Funkcija slanja bitcoin-a može biti zaštićena lozinkom, što vam daje dodatni nivo sigurnosti a inače Armory obezbeđuje podršku za hladno skladištenje, koja vam u suštini omogućava da privatne ključeve uskladištite van mreže.

Kompatibilnost:

 1. Microsoft Windovs
 2. Apple
 3. Mac OSKS 
 4. Linux Ubuntu
 5. Raspberry Pi.

Cijena

Armori je slobodan za instalaciju i upotrebu. Slanje Bitcoin-a preko blockchain mreže podleže transakcionoj proviziji, koju određuje sama mreža. Kao opšte pravilo, mreža obeshrabruje slanje manje od 0,01 BTC tako što zahtijeva naknadu.

Podržane valute

Armory podržava samo Bitcoin.

Dodavanje sredstava u novčanik

Nakon postavljanja vašeg Bitcoin novčanika, sada ste spremni da direktno primite novčiće. To možete uraditi tako što ćete podeliti vašu bitcoin adresu sa klijentima, porodicom, prijateljima ili bilo kim drugim putem Bitcoin novčanika.

Uplate i slanje bitcoin-a sa Armory

Dodavanje i primanje bitcoina je jednostavno uz Armory. Da biste primali uplate, prvo morate imati Bitcoin novčanik. Da biste slali isplate, moraćete da imate Bitcoin u jednom od vaših novčanika. Stupac „Stanje“ vam daje do znanja koliko je bitcoin dostupan.

Da biste primili bitcoin, jednostavno kliknite na "Receive Bitcoin" i izaberite koji novčanik želite da koristite za depozit. Ovaj novčanik će sada generirati adresu za primanje novčića. Ovo je adresa koju treba da podelite sa pošiljaocem da biste primili bitcoin. Možete kopirati adresu u međuspremnik i poslati je e-poštom ili kreirati KR kod koji se može poslati putem teksta.

Da biste poslali sredstva, jednostavno kliknite na "Pošalji Bitcoin" i izaberite sa kojeg novčanika želite da pošaljete. Zalijepite adresu u polje primatelja i navedite iznos. Sada ste spremni da pošaljete sredstva.

Također možete poslati Bitcoin sa svog offline novčanika tako što ćete kliknuti na "Offline Transactions", a zatim na "Create Nev Offline Transactions". Možete i odabrati "Send Bitcoins" i odabrati samo funkciju gledanja / offline. Odzivnici će vas provesti kroz korake.

Sigurnost

Kada je reč o bezbednosti, nekoliko bitcoin novčanika može da se nadmeće sa Armori-jem. Novčanik pruža podršku za više potpisa i decentralizirane kutije za zaključavanje, što korisnicima daje potpunu kontrolu nad kreiranjem i skladištenjem kriptografskih ključeva.

Omogućavanjem hladnog skladištenja jedini način da izgubite svoj Bitcoin je ako je neko fizički ukrao vaš offline sistem, kao što je offline računar. Ali čak i tada, morali bi da prodru u sofisticiranu enkripciju Armory-a, za koju kompanija kaže da će trebati vekovi da se to postigne.

Armory je takođe popularan jer radi sa nečim što se naziva Glacier Protocol, koji je jedan od najpoznatijih hladnih sistema za skladištenje bitcoin-ova.

Gde mogu dobiti Armory?

Najnovija verzija Armory-a može se preuzeti direktno sa veb stranice kompanije.

Pednosti:

 • Vrhunske sigurnosne funkcije, kao što su hijerarhijska deterministička (HD) i podrška za više potpisa
 • Podrška za hladno skladištenje, omogućavajući vam da upravljate Bitcoinom bez Interneta
 • Osnovan brend
 • Otvorenog koda

Nedostaci:

 • Nedostatak autentifikacije sa dva faktora
 • Dubina sigurnosnih funkcija može je staviti van dohvata početnika
 • Nije ponuđena mobilna podrška

Zaključak:

Armory je izvanredan novčanik s obzirom na njegove sigurnosne značajke i posvećenost zajednici. Prijavljeno je da ima nekoliko grešaka i ponekad radi veoma sporo. Armoni novčanik je prilično napredan za početnike, a činjenica da je to besplatna usluga može ljude učiniti skeptičnim u pogledu njegove sigurnosti.

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.