Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 142

Blockchain

Usporediti s:

Opis

Blockchain Wallet je platforma za digitalni novčanik koju je razvila kompanija za razvoj softvera, sa sedištem u Luksemburgu, Blockchain. Dostupan sa veb-a ili mobilnih uređaja, Blockchain novčanik olakšava svakome da bezbedno obavlja transakcije sa Bitcoin-om i Ether-om preko čistog, intuitivnog korisničkog interfejsa. Blockchain je danas najpopularniji novčanik. Novčanik je izuzetno intuitivan i jednostavan za upotrebu. Kompanija čuva vaš novčanik na svojim serverima, što uključuje rizik treće strane. Sve u svemu bogato karakteristikama i jednostavnošću u isto vreme, a kompanija ima solidnu reputaciju za bezbednost - jedno od vodećih svetla u Bitcoin zajednici
Naziv tvrtke

Blockchain Ltd

Datum osnivanja

Aug 28, 2011

Ime

Blockchain Wallet

Price

Blockchain Vallet je potpuno besplatan. Međutim, svaki put kada se kripto valute kreću u ili iz vašeg novčanika, biće vam naplaćena mala provizija za transakcije. Platforma Blockchain novčan...

Blockchain Vallet je potpuno besplatan. Međutim, svaki put kada se kripto valute kreću u ili iz vašeg novčanika, biće vam naplaćena mala provizija za transakcije. Platforma Blockchain novčanika će automatski oduzeti odgovarajuću transakcijsku naknadu iz vaših sredstava, na osnovu veličine transakcije i nivoa mrežne aktivnosti u to vrijeme. Dostupna je i opcija za određivanje vlastite naknade za Bitcoin transakcije, koja se može naći pod postavkom „Prilagodi naknadu“.

Supported crypto currencies

Bitcoin

Dvoufaktorová autentikace

No

Multi-factor Authentication

No

Secured By SSL

No

Own private keys

No

Windows Phone

No

Mobile version

No

Blockchain je jedan od najpoželjnijih kripto valutnih novčanika i istraživački servis koji prikazuje informacije o miniranoj trgovini i kupljenim bitkoinima. Pruža podatke o bitcoin ekonomiji kako bi korisnici bili uvijek ažurno informisani! Novčanik nudi velike transakcije privatnosti kroz intenzivne sigurnosne funkcije. Ovaj novčanik sprečava treće strane da pristupe korisničkim podacima i računima, a da pritom drži tokene potpuno sigurne.

Karakteristike:

To je alternativni blok za blokiranje lanca gde možete dobiti ažuriranja o Bitcoin ekonomiji.

Može se koristiti i za etherium i za bitcoin skladištenje a takođe omogućava fleksibilnost u trgovini između ovih kovanica. To je veoma siguran novčanik u kojem dobijate e-poštu i obaveštenja zajedno sa upozorenjima kada neko pokušava da pristupi novčaniku. Sa ovim novčanikom dobijate listu nepotvrđenih i potvrđenih transakcija uživo dok su vam grafikoni i podaci dostupni dajući vam uvid u Bitcoin mrežu.

Dozvoljen je višestruki potpis kroz koji više korisnika može koristiti novčanik za transakcije. Podaci se čuvaju na serverima, i to vam daje potpunu kontrolu nad sredstvima dok sam novčanik slijedi centraliziranu provjeru. Takođe, posjeduje pretraživač za Bitcoin trgovce baziran na vašoj lokaciji.

Podržava i QR koda za jednostavne transakcije a možete dobiti autentifikaciju i potvrdu transakcija u 2 smjera zajedno sa zaštitom od pinova i push obavijestima.

Korišćenje novčanika:

Kada razmotrite interfejs i upotrebu blockchain-a, novčanik je jednostavn i fleksibilan za upotrebu. Lako možete da koristite ID novčanika i prijavite se na svoj nalog. Novčanik možete pohraniti u mobilnoj aplikaciji ili na uređaju. Keširanje pretraživača vam takođe pomaže da lakše koristite novčanik.

Bezbednost:

Blockchain novčanik se smatra prilično sigurnim za transakcije. Tokeni i sredstva u ovom novčaniku su prilično zaštićeni. To je veoma siguran novčanik u kojem su novčanici pohranjeni na serverima kompanije, a treće strane nemaju pristup novčanicima.

Postoje 2 dodatna sloja za sigurnost. Prva stvar je da promoviše autentičnost u 2 smjera putem koje se potvrđuju osigurana plaćanja i transakcije. Drugo, korisnik prima tekstualnu poruku čim neko pokuša da pristupi novčaniku.

Mobilni korisnici mogu postaviti PIN da bi zaštitili novčanike od takvog neovlaštenog pristupa. PIN je potreban svaki put kada se koristi novčanik. Ove 2 sigurnosne opcije čine blockchain sigurnijim i moćnijim od drugih novčanika!

Prilikom kreiranja naloga postoje određene e-poruke za verifikaciju koje će omogućiti bezbedniju izradu i upotrebu vašeg naloga. Iz rezervne reči od 12 reči da biste pristupili funkcijama blokiranja, blockchain.info pruža najbolje bezbednosne opcije za plaćanja!

Podržane kovanice:

Blockchain podržava 2 valute koje su Bitcoin i Etherium. 

Prednosti: 

 • Postoji 20+ valutnih stopa.
 • Više jezična platforma (25 stranih jezika) 
 • Ima robnu marku i veliku reputaciju koja ga čini prilično pouzdanim
 • Jednostavno i udobno za početnike
 • Funkcionalnost aplikacije Smartphone je prilično jaka i inovativna
 • Promoviše više korisnika sa višestrukim potpisima, a različiti korisnici mogu da koriste jedan novčanik za transakcije
 • Dvostruka autentifikacija i dodatni sigurnosni sloj za sigurna plaćanja
 • Imate potpunu kontrolu nad svojim sredstvima

Nedostaci: 

 • Korisnička podrška je prilično slaba
 • Manje popularan među iskusnim trgovcima
 • Mnogo je slučajeva kada su novčanici pronađeni prazni

Zaključak:

Blockchain je prilično jednostavan novčanik koji se može koristiti za obavljanje transakcija. Za trgovce i investitore, ovaj novčanik je prilično profitabilan jer podržava etherij i bitkoine. Koncept koji odražava trenutne trendove na tržištu kripto valute i sajt je prilično inovativan. Ako tražite novčanik koji je jednostavan za upotrebu i osigurava potpunu sigurnost za transakcije, ovo je najbolji novčanik za traženje. Međutim, korisnici su imali poteškoća u pristupu sredstvima i odgovorima od korisničke podrške, što se mora uzeti u obzir.

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.