Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 136
75 King William St, London, EC4N 7BE, UK.
Usporediti s:
Address

75 King William St, London, EC4N 7BE, UK.

Dvoufaktorová autentikace

Yes

Multi-factor Authentication

Yes

Secured By SSL

Yes

Bonpay je novčanik koji izdaje i Bonpay kartice koje vam omogućuju da potrošite kripto valute u pokretu. Oni nastoje da korisnicima pruže praktična rešenja spajanjem digitalnih i tradicionalnih finansija. Sjedište Bonpay-a je u Londonu a njegov tim čine Alek Blazhevich (generalni direktor), Oleg Boikov (CTO), Valentin Kaduchenko (CPO) i Julia Bashtannik (CFO).

U paru sa Bonpay debitnom karticom, novčanik omogućava globalne transfere, kupovine i podizanje gotovine 24/7. Bonpay novčanik trenutno radi na Alpha verziji i podržava samo BTC, dok se kartica izdaje u EUR ili USD. Bonpay planira da ponudi multi-valutni novčanik za web, iOS i Android u bliskoj budućnosti, kao i da izda kreditnu karticu koja će podržavati + 125 tradicionalnih valuta.

Prednosti:

  • Niske naknade
  • Instant transakcije
  • Brze razmjene između kripto i fijat vauta
  • Sigurni transferi
  • Pouzdan korisnički servis

Nedostaci:

  • Ne dostavlja multi potpisne opcije pri izvršavanju transkacija
  • Korisnici dozvoljavaju trećoj strani da skladišti njihove privatne ključeve koji određuju neki nivo kontrole
  • Nije hijerarhijski deterministički
  • Bez multi-sig funkcije
  • Šifra nije otvorenog koda

Virtualne i plastične kartice uz novčanik

Još jedna karakteristika kod Bonpay-a su plastične i virtualne kartice. Omogućava vam da odmah učitate svoju karticu iz Bonpay novčanika po ekstremno niskim naknadama između 1-2% i transakcionim troškovima po fiksnoj stopi od 1,9%. Podržava više opcija plaćanja za učitavanje vaše Bonpay kartice, kao što su Paypal, bankovni transferi, Bitcoin novčanik, Ethereum (ERC20) novčanici i tako dalje. Povrh toga, isporuka Bonpay kartice putem avio pošte je apsolutno besplatna. Najbolje od svega, to vam daje neograničenu potrošnju po danu, a ne u poređenju sa drugima kao što su Ksapo i Virex koji vam dozvoljavaju samo do 20k eura dnevno.

Dostupost:

Bonpay novčanik podržava više od 130 zemalja širom svijeta. Bez obzira kuda idete, Bonpay novčaniku i kartici je lako pristupiti u slanju i primanju sredstava.

Sigurnost:

Bezbednost je od suštinskog značaja za skladištenje sredstava. Sa Bonpay-om, vaša sredstva se čuvaju na računu vaše kartice iu novčaniku sa hostom.

Zaključak:

Bonpay nudi i novčanik i kartično rješenje. Cilj im je da skladištenje i transakcije sa kripto-valutama budu sigurne i jasne. Novčanik ne naplaćuje naknade, što je prednost u odnosu na konkurente koji obično dodaju malu naknadu povrh uobičajene naknade koju plaćate za blockchain transakcije.Međutim, Bonpay nije dostupan državljanima SAD i Singapura. 

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.