Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 119
Coinomi LTD, 75 Shelton St, WC2H 9JQ, London, UK
Usporediti s:
Address

Coinomi LTD, 75 Shelton St, WC2H 9JQ, London, UK

Dvoufaktorová autentikace

Yes

Multi-factor Authentication

Yes

Secured By SSL

Yes

Own private keys

Yes

24/7 Online Support

Yes

Contact email

Coinomi je prvi sigurnosni novčanik koji osigurava izvornu podršku i pravo vlasništvo za 96 kovanica i 244 žetona, ukupno 340 kovanica i tokena, dostupnih u 168 različitih valuta i 25 jezika. Coinomi je novčanik za kripto valutu sa funkcionalnošću razmene koja je dostupna na Android-u i koja će uskoro biti dostupna za iOS. Ne samo da je Coinomi siguran, već je i fokusiran na privatnost, i omogućava skoro trenutnu razmenu između više različitih kriptokina. Pošto je instalacija jednostavna i postavljanje novčanika traje samo nekoliko minuta, on nudi entuzijastima kriptoa odličan način za pohranu i razmjenu kripto valute.

Sa Coinomi, korisnici mogu držati i razmjenjivati Bitcoin, altcoins i tokene, bez potrebe da se bave dosadnim "Upoznajte svog klijenta. Proces koji koriste finansijske usluge za provjeru identiteta klijenta. propisi, jer ne postoji proces registracije. Uz podršku za 278 altcoins i planove za dalji razvoj, Coinomi je jedan od najmoćnijih multi-kovanica novčanici na tržištu. Iako postoje drugi novčanici sa više novčića, Coinomi pruža najveću udobnost, sigurnost i mogućnosti, a sve to uz veliku cijenu besplatnog.

Karakteristike

 1. Coinomi dozvoljava skoro razmenu
 2. Sa Coinomi razmena kripto valuta je brza, u pokretu i jednostavna
 3. Coinomi ne naplaćuje nikakve dodatne troškove, što ga čini jednim od najlakših i najbržih načina za razmenu kriptovaluta
 4. Dostupan na Androind, iOS i Desktopu za download

Koji se kovanice i žetoni mogu razmijeniti putem aplikacije Coinomi?

Trenutno se razmjenjuju 278 kripto valuta na Coinomi. Pored bitcoin (SEGVIT, USAF i BIP148 su podržani), altcoins i eter tokeni takođe mogu biti razmenjeni. Ukratko, gotovo bilo koji novčić ili "Kripto sredstvo stvoreno na drugom blokchainu može se dodati u Coinomi tako da redovno pratite nove dodatke .

Instant Razmjene

Možete napraviti trenutnu razmjenu kripto valute na Coinomi jer su integrirali ShapeShift i Changelly kako bi vam omogućili brzu razmjenu. Zamislite koliko ćete se dobro osjećati kada se vaša kripto valuta zamijeni sa samo dva klika.

Podrška korisnicima:

Takođe, Coinomi nudi platformu gdje korisnici mogu kontaktirati tim za podršku Coinomi kako bi razgovarali o svojim problemima. Tipično, Coinomi tim odgovara u roku od nekoliko sati direktno korisniku. Osim toga, Coinomi tim i dalje ostaje dostupan putem platformi društvenih medija, gdje se s vremena na vrijeme može vidjeti u interakciji s korisnicima.

Prednosti:

 • Dobra zaštita i privatnost infrastrukture za razliku od drugih mobilnih novčanika
 • Možete brzo razmjenjivati kripto-valutu sa njihovom ShapeShift i Changelly integracijom
 • Zadržavate kontrolu nad svojim privatnim ključevima onako kako se čuvaju na vašem mobilnom telefonu
 • Čak i kada je vaš mobilni telefon izgubljen ili ukraden, niko ne može pristupiti vašem računu bez vaše lozinke
 • Nakon gubitka novčanika ili mobilnog uređaja, možete koristiti sintetičku frazu za oporavak (koju morate zapamtiti i sačuvati) da biste povratili novčanik na novom uređaju
 • Možete slati valutu u valutama na bitcoin adrese. Moguće su prekogranične transakcije
 • Dobra podrška klijentima
 • Nijedan Coinomi novčanik nikada nije bio hakiran
 • Hijerarhijski deterministički novčanik može oporaviti sve vaše privatne ključeve sa samo jednim glavnim ključem

Nedostaci:

 • Ne možete da kupite kripto valutu pomoću fiat valute preko aplikacije Coinomi
 • To nije otvoreni izvor (iako imaju raniju verziju izvornog koda), ali to se radi iz sigurnosnih razloga, što je razumna kompromis.

Zaključak:

Ako tražite siguran mobilni novčanik, Coinomi je najbolja opcija za vas. Kada se radi o digitalnoj valuti, sigurnost je najvažnija i Coinomi shvata ovu činjenicu. Teško je primetiti bilo šta loše o Coinomiju. Imaju dobar nivo bezbednosti, potpunu privatnost u transakcijama, dobru korisničku podršku, podršku za više vodećih kripto valuta, integrisanu dostupnost razmene. Pored toga, Coinomi s vremena na vreme izdaje bezbednosne ispravke da bi se uverio da je vaša kriptovaluta uvek bezbedna. 

Slike Zaslona
0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.