Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 154
Usporediti s:
Supported crypto currencies

Dvoufaktorová autentikace

No

Multi-factor Authentication

No

Secured By SSL

No

Own private keys

No

Windows Phone

No

Mobile version

No

Copay je hijerarhijski deterministički (HD) Bitcoin novčanik koji je izgrađen da osigura BitPay fondove. Razvijeni od strane BitPay-a da bi osigurali sredstva BitPay-a, programeri kompanije Copay dizajnirali su novčanik kako bi korisnicima pružili maksimalnu kontrolu nad svojim novcem. Dodali su robusne sigurnosne karakteristike, praktičnost i transparentnost u nastojanju da Copay postanu trenutni favorit među entuzijastima kripta.

Copay je jedan od onih novčanika koji je idealan za preduzeća u kojima je potrebno više potpisa kako bi se osigurala transakcija upravo zbog toga jer je to novčanik sa više potpisa.

Dostupnost:  

Copay je dostupan na desktop-u, veb i mobilnim interfejsima, pružajući korisnicima više opcija za pristup novčaniku. Dostupn je za Windovs, Mac OS Ks, Linux, kao i za mobile uređaje Android i iOS.

Naknade:

Copay je besplatan za upotrebu. Naknade za transakcije se primenjuju za slanje Bitcoin-a. Troškove postavlja blockchain zajednica na osnovu veličine transakcije.

Prijem i slanje novca sa Copay-om

Da biste primili sredstva u vaš Copai novčanik, pošiljalac mora imati vašu bitcoin adresu. Pošto je ovo HD novčanik, vaša bitcoin adresa se automatski menja nakon svake uplate.

Da biste izvršili plaćanje sa Copai-om, jednostavno identifikujte adresu vašeg Bitcoin-a primatelja i kliknite na "Send". To se može uraditi upisivanjem adrese ili skeniranjem KR koda. Copay vam omogućava i dodavanje primalaca u adresar radi lakšeg pristupa. Nakon verifikacije adrese, korisnici mogu navesti iznos novca i vrstu plaćanja koji žele poslati. To uključuje plaćanje u bitcoin ili fiat valuti.

Sigurnost

Kao HD novčanik, bezbjednost Copay-a je veoma dobra. Treba napomnuti da je Copay jedan od prvih bitcoin novčanika koji podržava potpuni Bitcoin Paiment Protocol. To znači da, kada šaljete sredstva trgovcu sa omogućenim protokolom za plaćanje, Copay sigurno potvrđuje da je plaćanje poslano na pravo mjesto.

Gdje nabaviti Copay?

Copai je dostupan na različitim platformama, uključujući Microsoft Windovs, MAC OS Ks i Linux. Mobilne verzije su takođe dostupne za Android i iPhone. Preporučljivo je otići na Copay početnu stranicu za direktne veze sa najnovijim Copay Bitcoin novčanikom.

Prednosti:

  • Novčanik sa više potpisa
  • Podržava više novčanika na jednoj aplikaciji
  • Novčanik otvorenog koda
  • Jednostavan za upotrebu za početnike
  • Veoma ugledan novčanik podržan od strane vodeće firme za plaćanje bitkoina

Nedostaci:

  • Servis se oslanja na centralnu verifikaciju, koja može poremetiti neke bitcoin korisnike
0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.