Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 166
292 Adelaide Street West, Suite 401, 4th Floor, Toronto, M5V 1P6
Usporediti s:
Address

292 Adelaide Street West, Suite 401, 4th Floor, Toronto, M5V 1P6

Supported crypto currencies

Dvoufaktorová autentikace

No

Multi-factor Authentication

No

Secured By SSL

No

Own private keys

No

Windows Phone

Yes

Mobile version

Yes

Jaxx je relativno nov multi-lančani novčanik koji nudi podršku za sedam različitih sredstava kripto-valute. Jaxx-ova platforma omogućava pristup vodećim svjetskim kriptovlutama, te stoga pruža nevjerovatno iskustvo svojim korisnicima a pri tom je veoma jednostavna za upotrebu te  dizajnirana je za rad na desktop-u i mobilnim uređajima. 

Glavne karakteristike Jaxx novčanika su: mogućnost uparivnja na više platformi, podržava više kovanica nego bilo koji drugi novčanik, intergacija ShapeShift-a, razmene koja podržava desetine kripta.

Jaxx je multi-lančani novčanik koji nudi podršku za sedam različitih sredstava kripto valute. Ako ste novi u prostoru za kriptovalutu, biće vam drago da znate da vam Jaxx daje pristup najvećim kripto-kartama na svetu po tržišnoj kapitalizaciji.

Kompatibilnost:

Jaxx je dostupan na devet različitih platformi, uključujući sledeće:

Windows, Apple i Linux desktop

Android i iOS mobilni i tablet

Google Chrome i Firefox proširenja

Takođe je dizajniran za rad i sinhronizaciju na svim uređajima.

Troškovi i naknade:

Jaxx se može besplatno preuzeti na vaš desktop ili mobilni uređaj. Kao i drugi novčanici, Jaxx primjenjuje naknade za transakcije, koje idu na mreže koje pokreću kripto valutu koju trgujete.

Upravljanje novčanikom; depozi i isplata:

Jaxx korisnici mogu upravljati svojim tokenima u svojim novčanicima preko ShapeShift-a. Ova funkcija vam omogućava da brzo konvertujete između bitcoin-a, Ethereum-a i DAO-a, a takođe će raditi i za sve kovanice koje će Jakk programeri integrisati u budućnosti. Pored toga što poseduje nekoliko različitih kripto valuta, Jaxx vam takođe omogućava da držite regularne, fiat valute.

Da biste primali uplate preko Jaxx-a, pošiljaoci moraju imati vašu adresu kripto valute. Alternativno, mogu skenirati QR kod vašeg javnog ključa. Kada pošiljalac ima vašu adresu, oni vam mogu poslati sredstva. 

Da biste slali plaćanja nekom drugom preko Jaxx-a, morate imati njihovu adresu kripto valute. Na primer, ako želite da nekome pošaljete bitcoin, trebaće vam bitcoin adresa. Ako Jaxx koristite na mobilnom uređaju, možete skenirati QR kod pošiljaoca ako ste ga dobili. Značajka skeniranja nije dostupna na radnoj površini, što znači da se adresa mora ručno unositi. Nakon unosa adrese, odredite iznos i valutu koju želite da pošaljete, a zatim kliknite na „Pošalji“.

Sigurnost:

Jaxx vam daje "dozvoljen pristup" vašoj kripto valuti. Ne zahteva nikakve informacije ili verifikaciju. Drugim riječima, ne prikuplja nikakve informacije o vama prilikom prijave. Svi ključevi kriptovalute se kreiraju i drže na vašem lokalnom uređaju. To znači da imate potpunu kontrolu nad svojim novčanikom. Naravno, to takođe znači da ste podložni hakiranju.

Pored toga, vaš nalog može biti rezervisan kroz jedno glavno seme, što se odnosi na niz slučajnih reči koje vam mogu pomoći da povratite svoje novčiće.

Prednosti:

  • Idealno za početnike
  • Širok izbor kripto valuta, uključujući i najveće na svetu
  • Visoko dostupan, sa mobilnom i desktop kompatibilnošću i besprijekornom integracijom na svim platformama

Nedostaci:

  • Loša štampa u poslednje vreme zbog bezbednosnih problema.
  • Nedostatak autentifikacije sa dva faktora

Kako aktivirati Jaxx novčanik:

Početak rada sa Jakkom je izuzetno jednostavan. Jednostavno preuzmite Jaxx mobilni novčanik na glavnom sajtu kompanije i počnite. Verovatno ćete videti da je interfejs privlačan i jednostavan za korišćenje.

Podržane valute

BTC, ETH, DASH, ETC, BCH, REP, LTC, ZEC, RSK, DGE, ICN, GNT, GNO, DGD, BCAP, CVC, STX, POE, MCI, QTUM, CFI, ART, PAY i još dodatnih 30+

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.