Yandex

Novčanici

Jelena Novčanici Jedinstveni Prikazi: 172
Usporediti s:
Specifikacija hardvera
* title: * CPU: 120 MHz embedded ARM processor (Cortex-M3) * ScreenBrigh: OLED - 128x64 pixels * Size: 60mm x 30mm x 6mm (2.4 x 1.2 x 0.2 in) * Weigh: t- 12g (0.42 oz) * Temp: 20°C to +60°C (-4°F - +140°F) * Connection: Micro USB to desktop or mobile * Desktop: Windows, macOS, Linux * Mobile: Android * Certified: CE and RoHS certified (quality, reliability and environmental standards)
Naziv tvrtke

SatoshiLabs s.r.o

Datum osnivanja

Dec 31, 2015

Ime osnivača

Marek Palatinus

Ime

Trezor

Wallet type

Hardware wallet

Mjesto

Czech Republic

Country

Czech Republic

Price

89€

Supported crypto currencies

Bitcoin

Ethereum

Ethereum Classic

Litecoin

Secured By SSL

No

Own private keys

No

Allowed countries

Trezor je e-novčanik (ewallet) osnovan 2013. godine koji uživa visoki stepen povjerenja. Tvrtka koja proizvodi Trezor je prepoznata u svijetu kao transparentna u proizvodnji softvera i uređaja koji pružaju sigurnost korisnicima Bitcoina. Trezor možete koristiti sa operativnim sistemima Windows, MacOS, Linux a kompatibilan je i sa Android uređajima. Možete ga koristiti is a dodatnim stepenom sigurnosti off line, preko Chorma dodajući nastavak. Također je kompatibilan s drugim aplikacijama kao što su Mycelium i Greenbits.

Korišćenje i sigurnost

Trezor web novčanik ima svoj softver koji je web-based kao i nastavak za Chrome gdje jednostavno podešavate vaš Trezor nalog. Novčanik morate povezati s računalom koristeći USB kabel. Vaši Bitcoins i ostale kriptovalute se sigurno čuvaju izvanmrežno u uređaju. Trezor je hladna pohrana koja štiti vaše kovanice. Njegova snažna šifriranje je ono što čini poželjnim i korisnim za korisnike. Novčanik zahtijeva PIN kod prilikom postavljanja i PIN kod će biti potreban za potrošnju, primanje i druge transakcije. PIN kod vidljiv je samo vašem Trezoru i ne može se gledati na mreži. Također, PIN kod će biti slučajno prikazan na vašem uređaju, tako da nećete biti zabrinuti ako ga netko vidi.

Razlike

Za razliku od drugih novčanika Trezor je mini računarski novčanik preko kojeg možete izvršiti transakcije i kada niste na mreži. Uvijek možete provjeriti jesu li informacije točne, kao što su iznos i adresa sa zaslonom. Ima vrhunsku sigurnost za kripto-valute i tamo gdje možete kontrolirati svoje privatne ključeve.

Prednosti

  • Jednostavan za upotrebu
  • Trezor webstranica ima niz pitanja i odgovora koji Vam mogu poslužiti kao pomoć pri spoznaji svih detalja oko funkcioniranja
  • Čuvanje više od jedne kriptovalute
  • Jednostavan za korištenje
  • Specijalna lozinka od 24 riječi
  • Maksimalna sigurnost pri korišćenju

Nedostaci

  • Ukoliko zaboravite dodatnu lozinku ne možete oporaviti vaš novčanik
  • Mora biti priključen na računalo kako bi mogao izvršiti transakcije.
  • Previše vremena za potrošnju u korak-up i prilikom uključivanja zbog vrijednosnih papira

Gdje kupiti Trezor

Trezor možete trgovati direktno preko njihve zvanične web stranice. Takođe može se naručiti preko internet prodavnica. Ne preporučuje se kupovina Trezora preko e-Bay zbog legitinmosti i sigurnosti.

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.