Yandex

TenX (PAY)

Jelena Valute Jedinstveni Prikazi: 72
0 (0 Recenzije)
Usporediti s:
Coin category

ERC-20 token

Naziv tvrtke

TenX

Country

Singapore

Datum osnivanja

Jun 01, 2015

Description

TenX je kompanija koja stoji iza ERC20 PAY tokena koji koristi Ethereum blockchain platformu. TenX je osnovan u junu 2015. Godine, pod nazivom OneBit, jer se u to vrijeme još fokusirala samo na Bitcoin...

TenX je kompanija koja stoji iza ERC20 PAY tokena koji koristi Ethereum blockchain platformu. TenX je osnovan u junu 2015. Godine, pod nazivom OneBit, jer se u to vrijeme još fokusirala samo na Bitcoin. Dana 24. juna 2017. godine TenX je završio jednu od najvećih i najbrže finansiranih inicijalnih prihoda od prodaje token-a, prodavajući oko 100 miliona PAY tokena i primio kripto valute vredne 80 miliona USD za 7 minuta.

Ime osnivača

Toby Hoenisch; Paul Kittiwongsunthorn; Michael Sperk

Ime

TenX(PAY)

TenX (PAY) image

TenX je kompanija koja stoji iza ERC20 PAY tokena koji koristi Ethereum blockchain platformu. TenX je osnovan u junu 2015. Godine, pod nazivom OneBit, jer se u to vrijeme još fokusirala samo na Bitcoin. Dana 24. juna 2017. godine TenX je završio jednu od najvećih i najbrže finansiranih inicijalnih prihoda od prodaje token-a, prodavajući oko 100 miliona PAY tokena i primio kripto valute vredne 80 miliona USD za 7 minuta. TenX je jedna od malobrojnih kompanija koja je sprovela malu prodaju dok je imala proizvod i postojeću globalnu korisničku bazu.

Prednosti posedovanja PAY token-a su da se token može povećati, jer TenX postaje sve popularniji i dobijate nagrade od transakcija koje će biti isplaćene u Ethereumu. PAY Token radi na način tako što investitori koji imaju PAY tokene dobijaju 0.05% nagrade za svaku transakciju koja se dogodi na mreži.

TenX nudi debitnu karticu za kripto valutu koja ima za cilj da omogući potrošnju višestrukih kripto valuta kad god i gde god želite. Korisnik kartice takođe prima nagradu od 0,01% za kupovinu koju vrši sa karticom.

Vrednost PAY tokena, se zasniva na količini transakcija  na TenX mreži. Držanje TenX PAY token-a daje korisnicima neke privilegije članstva u vezi sa njihovom upotrebom TenX novčanika. To uključuje privilegije vezane za obavljanje transakcija pomoću TenX novčanika, držanje PAY tokena i plaćanje naknada sa PAY tokenom.

Gdje kupiti PAY tokene:

 1. OKEx
 2. Huobi
 3. Bittrek
 4. LATOKEN
 5. Bittrex
 6. Coinswitch
 7. Changelly
 8. KuCoin
 9. LiveCoin
 10. BigOne
 11. IDEX

Gdje čuvati PAY tokene

PAY toene možete čuvati u TenX novčaniku koji je dostupan na zvaničnom sajtu kompanije. S obzirom da je to ERC 20 token može se pothranjivati i u drugim popularnim novčanicima kao što su: 

 • ImToken
 • Jaxx
 • MyEtherWallet

Zaključak: 

Izgleda da TenX ima sve potencijale da postane najlakša i najefikasnija platforma za upotrebu kripto valute. Može se prenijeti bilo koje digitalno sredstvo u bilo koju valutu matične zemlje. Štaviše, bilo da je riječ o DASH, Ethereum, Bitcoin ili bilo kojoj drugoj virtualnoj valuti, svaka cijena se uvijek povećava na tržištu, što sugerira da biste trebali zadržati zaradu u Ethereumu, a ne u valuti vaše matične zemlje i ne postoji druga bolja platforma nego TenX.TenX platforma nastoji da iskoristi kripto-valutu što je moguće jednostavnije, izgrađenu na poleđini Comit mreže. Ako bude uspešan, TenX će nas osloboditi mnogih problema i troškova vezanih za međunarodno bankarstvo i transfer novca. Nudeći fizičku kreditnu / debitnu karticu vezanu za novčanik za kripto valutu, TenX će omogućiti plaćanje proizvoda i usluga bilo gdje u svijetu s nizom kripto i fiat valuta.

0 0

Kao što smo

Copyright © 2017 - 2019. Sva prava pridržana.